Bootie - HELSINKI

THERE ARE NO CURRENT PARTIES SCHEDULED.
The information below is from our previous event.


Maailman suurin bootleg ja mashup musiikin klubi "BOOTIE" Helsinkiin

SUNNUNTAI 4. HUHTIKUUTA
JENNY WOO
Simonkatu 6, 00100, Helsinki.
Avoinna 20:00-04:00. Ikäraja 22v. Liput  7 euroa.
Ennakot myy Tiketti, CUBA ja Jenny Woo.


Free Bootie mashup CDs to the first 50 people!

Uuden Bootie illan ensimmäinen ilta Helsingissä!

DJ settejä soittamassa
A PLUS D
Adrianin Live Keskiyön Mashup Show

DJ MORGOTH
Bootie Berliini klubilta sekä vieraat DJ
MISTA S
TONY MIKAEL


JULKAISUVAPAA

"BOOTIE" - Maailman suurin mashup musiikin klubi aloittaa Helsingissä.

Vuonna 2003 San Fransiskossa alkaneen BOOTIE klubin takana on DJ-duo Adrian & Mysterious D, tai A PLUS D. BOOTIE on esimmäinen Amerikkalainen klubi-ilta joka omistautui bootleg ja mashup musiikille taidemuotona -- klubista on sittemmin tullut suurin vain mashup musiikkia soittava tapahtuma maailmassa, joka järjestetään kuukausittain 13 kaupungissa neljällä mantereella, sekä kertaluonteisina tapahtumina Pekingistä Brasiliaan.

Modernin mashup liikkeen ja uuden musiikin aatteellinen synnyinsija on Englannissa, ilmiötä ja tapahtumia kuitenkin seuraavat ihmiset kaikkialla maailmassa. Alkuperäisten kappaleiden tunnistaminen ja arvuuttelu pitävät yllä mielenkiintoa ja rytmi vie mukanaan tanssilattialla. Musiikissa sulautuvat sujuvasti yhteen kaikkien aikakausien hitit ja uusimpien soittolistojen, klubien ja tiskijukkien suosikit. Kaikki tekijät sulautuvat tyylipuhtaasti yhteen kreisibailuiksi joissa kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi. A PLUS D esittävät mashup setin joka tulee parhaasta mahdollisesta bastard pop kokoelmasta ja yhdistyy kokemukseen pelkästään mashup musiikin soittamisesta joka viikko viimeisen seitsemän vuoden aikana. Adrian esiintyy setin aikana joissain kappaleissa myös livenä.

San Francisco Weekly kirjoitti, "Vinyyli-djt voivat tutkia tämän parivaljakon biisilistoja, mutta A PLUS D osaavat todella rokata. Avoimen ja omistautuneen ennakkoluulottoman asenteen kautta he uudistavat ja muokkaavat paljon klubikulttuuria."

Asiaa tuntemattomille, bootleg mashup genre on pitkälti juuri sitä miltä se kuulostaa: kaksi kappaletta miksataan mashupiksi -- luvattomasti, ilman tekijänoikeuksia -- uudeksi kappaleeksi. Yleensä tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisen kappaleen vokaalit yhdistetään toisen kappaleen instrumentaaleihin. Kappaleet ovat täysin erityyliset ja/tai eri aikakausilta. Kuvittele Queen rokkaamassa Daft Punkin kappaleessa, R. Kelly laulamassa Major Lazer:in kappaleessa, Estelle etualalla Ting Tingsien konsertissa, Snoop ja Cher duetoimassa, David Bowie ja MGMT, tai Michael Jackson laulamassa Nirvanan kanssa.